nieuws

La Place opent in Enspijk aan de A2

Restaurant

La Place krijgt een nieuw restaurant in Enspijk aan de A2. Vrijdag 8 maart gaat het restaurant, waar 224 gasten kunnen eten, open. De nieuwe vestiging van La Place is gerealiseerd in het voormalige restaurant De Rotonde.

La Place opent in Enspijk aan de A2

De nieuwe vestiging van La Place in Enspijk krijgt de beschikking over twee vergaderzalen. Het restaurant heeft binnen 224 zitplaatsen en het terras heeft ruimte voor 94 zitplaatsen. Er is een loungehoek met openhaard en een hoekje voor de jonge gasten.

Martijn Slezak is de horecamanager van het nieuwste La Place Restaurant. ‘Ik vind het leuk om op deze plek aan de slag te gaan. Het is al jaren een favoriete locatie in de regio om een hapje te eten. Daarnaast is het ook een populaire zakelijke afspreek- en vergaderplek voor mensen die onderweg. Het restaurant ligt nabij de snelweg, heeft gratis parkeerplaatsen en een rustige ligging aan het water.

La Place De Rotonde is zeven dagen per week open, van 8 tot 21 uur.

Reageer op dit artikel