nieuws

Amsterdamse patisserie verder als restaurant

Restaurant

Patisserie-traiteur Opera Prima in Amsterdam is sinds woensdag 17 april een restaurant. De winkel aan de Kinkerstraat, met mediterrane invloeden, is heringericht en beschikt nu over dertig zitplaatsen voor lunch en diner.

Amsterdamse patisserie verder als restaurant
Ines del Papa

Opera Prima is eigendom van Armando Sacksioni en Deborah Manassero. ‘De winkel met Franse sfeer is heringericht als restaurant en beschikt nu over dertig zitplaatsen’, aldus Sacksioni. ‘Ik ben Nederlands/Spaans en mijn vriendin Italiaans/Argentijns, die landen komen terug in het aanbod.’

Het restaurant is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur. Sacksioni: ‘Voor zoete en hartige delicatessen die je nergens anders in Amsterdam kunt krijgen. Raciones vormen de basis. Dat zijn hartige lekkernijen die worden geserveerd op kleine borrelplankjes, geschikt voor zowel hapje als maaltijd.’

Reageer op dit artikel