nieuws

Cadeaubox Nederland failliet verklaard

Restaurant

Cadeaubox Nederland, de dienst waarbij onder andere dinerbonnen konden worden gekocht, is failliet. De Rechtbank Gelderland in Zutphen heeft op 16 mei het faillissement uitgesproken. Wouter Korteweg is aangesteld als curator.

Cadeaubox Nederland failliet verklaard

Curator Korteweg spreekt in een verklaring van ‘een zeer groot aantal schuldeisers’. Korteweg is sinds eind april in overleg geweest met de licentiegever van Cadeaubox Nederland BV om te kijken of de activiteiten doorgezet konden worden.

‘Op 15 mei bleek dat een voorzetting van de activiteiten door Cadeaubox Nederland BV niet tot de mogelijkheden behoorde en was ik dus genoodzaakt de rechtbank te vragen de eerder verleende surseance van betaling om te zetten in een faillissement’, aldus Korteweg.

Gevolg van het faillissement is dat bonnen van Cadeaubox niet meer te verzilveren zijn. Op de website www.faillissementcadeauboxnederlandbv.nl staat te lezen dat het belangrijk is om de Cadeaubox te bewaren.

‘U hebt de gegevens die op de Cadeaubox staan namelijk nodig voor het indienen van uw vordering, ook als u uw vordering al heeft ingediend moet u uw Cadeaubox goed bewaren’, meldt de speciale website.

Reageer op dit artikel