nieuws

JRE viert jubileum met walking lunches

Restaurant

Jeunes Restaurateurs d’Europe-Nederland bestaat twintig jaar. De restaurantorganisatie viert dat jubileum met vijf walking lunches op inspirerende locaties, iedere keer verzorgd door enkele van de 33 aangesloten leden.

JRE viert jubileum met walking lunches

De Nederlandse tak van Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE) noemt zichzelf de vriendenclub van jonge topchefs, gastheren en gastvrouwen in de leeftijdscategorie 23-45 jaar. In het jubileumjaar zijn 33 restaurants aangesloten.

Locaties

In mei en juni worden vijf walking lunches geserveerd op evenzoveel verschillende locaties. Zondag 19 mei bij restaurant-hotel & spa Savarin in Rijswijk, zondag 26 mei bij Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek, zondag 16 juni op het Dolfinarium-Strand/Strandboulevard Oost in Harderwijk, zondag 23 juni bij Wijnhoeve De Kleine Schorre in Drieschor en zondag 30 juni in het PSV-stadion in Eindhoven.

Culibus

De lunch vangt aan om 14.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Deelname is €60 per persoon. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de Culibus, een bus waarin topkoks kinderen leren en laten beleven hoe je lekker en vooral gezonder kunt koken en eten.

Reageer op dit artikel