nieuws

De Treeswijkhoeve** gaat verbouwen

Restaurant

Restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre van Dick en Anne-Laura Middelweerd bestaat 25 jaar. Dit vierden ze op 25 juni met een jubileumlunch. Tegelijk met de lunch werd de nieuwe Spaanse olijfolie Cornezuelo gepresenteerd en kondigde Middelweerd de verbouwing aan van zijn restaurant.

De Treeswijkhoeve** gaat verbouwen

Tijdens de zomersluiting die op 24 juli ingaat voor tweesterrenrestaurant De Treeswijkhoeve gaat de restaurantruimte ingrijpend op de schop. ‘We gaan niet alleen het interieur vernieuwen. We krijgen een nieuwe stuclaag op het plafond die meer geluidwerend moet gaan werken. Daarnaast gaat de vloer eruit en krijgen we een nieuwe donkere houten vloer. Eén klein raam maken we dicht en in diezelfde muur komt een veel groter kozijn waardoor meer daglicht de zaak in komt.’

Dick Middelweerd

Dit zegt eigenaar en chef-kok Dick Middelweerd tijdens een speciale jubileumlunch ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van De Treeswijkhoeve. ‘Daarnaast vervangen we de verlichting, krijgt de bediening nieuwe meubels en ook wordt alles opnieuw geverfd. de kozijnen worden donker, het plafond wit.’ Of gasten na de zomersluiting ook plaats nemen op nieuw meubilair weet Middelweerd nog niet.

Soepfabriek

Hij vervolgt: ‘We hopen dat we het gaan redden in die drie weken.’ Andere jubileumactiviteiten voor later dit jaar die Dick Middelweerd ontwikkelt zijn een belevingsmenu tijdens de Design Week in Eindhoven en een samenwerking met De Soepfabriek van Ralph Geerts.

Aan tafel bij de jubileumlunch zaten onder andere Jannis en Claudia Brevet, Margo Reuten en Petro Kools, Wilco Berends, Jelle van Gangelen, Dennis Huwaë, Jilt Cazemier, Erik de Mönnink en Wouter van Laarhoven. Bekijk hier de foto’s van de jubileumlunch.

Reageer op dit artikel