nieuws

Joop Braakhekke verzorgt diner voor Barbra Streisand

Restaurant

Joop Braakhekke heeft zaterdag 8 juni gekookt voor Barbra Streisand. De Amerikaanse zangeres was voor optredens in Nederland en kreeg een diner voorgeschoteld tijdens een rondvaart over de Amsterdams grachten.

Joop Braakhekke verzorgt diner voor Barbra Streisand

Op verzoek van Jeroen Krabbé verzorgde Joop Braakhekke zaterdagavond 8 juni een diner voor Barbra Streisand, zo schrijft het AD op de website. In het artikel laat de bekende kok weten zeer vereerd te zijn en het fantastisch te hebben gehad.

Amsterdam

Het diner werd verzorgd op een rondvaartboot en tijdens een tocht door de Amsterdamse grachten. Het AD schrijft dat Streisand ‘een sateetje, een koude aspergesoep, kabeljauw en een speciaal voor haar gecreëerd dessert van gepocheerde peer met aardbeien en marsepein’ kreeg voorgeschoteld.

Braakhekke vertelt in het artikel dat hij vooraf niet te horen had gekregen wat de Amerikaanse zangeres wel of niet wilde eten. Daarover zegt hij in het AD: ‘Ik weet dat ze Joods is, dus als goed gastheer moet je dan niet met varkensvlees komen aanzetten.’

Jeroen Krabbé leidde Barbra Streisand rond door Amsterdam tijdens haar bezoek aan Nederland.

Reageer op dit artikel