nieuws

Restaurant zet filmpje eetpiraat op Facebook

Restaurant

Hotel-restaurant De Sevenster in Delden is het zat. Afgelopen weekend had het horecabedrijf een eetpiraat op bezoek die twee dagen genoot van de gastvrijheid van het bedrijf, er at en sliep maar alles zonder te betalen. De foto’s en een filmpje van de man staan nu op de Facebookpagina van De Sevenster.

Restaurant zet filmpje eetpiraat op Facebook

Eigenaar Christian Rosendal van De Sevenster stoort zich zo aan de eetpiraat dat hij via Facebook de ware identiteit van de man probeert te achterhalen om zo alsnog de rekening te kunnen overhandigen.

Rosendal ging op 16 juni over tot zijn actie nadat de eetpiraat dit weekend twee dagen bij hem te gast was. De man maakte aanvankelijk een alleraardigste indruk en wist iedereen in te palmen. ‘Maar googelend op zijn vermeende naam Spara Sharoon vonden we niets en bij ‘Israëlische ambassade oplichting’ kwam van alles naar voren,’ zegt Christian Rosendal in De Telegraaf.

Nadat Rosendal gisteren foto’s en een filmpje op internet had gezet, werd hij benaderd door collega’s elders uit Twente die ook waren gedupeerd.

Reageer op dit artikel