nieuws

Ron Blaauw wil boek uitgeven via TenPages.com

Restaurant

Ron Blaauw zet crowdfundingsite Tenpages.com in voor het uitgeven van een nieuw kookboek. Wie geld inlegt, kan diverse privileges krijgen van een ansichtkaart tot exclusieve dinners.

Ron Blaauw wil boek uitgeven via TenPages.com

In het nieuwe boek ‘sterrengerechten in vijf stappen’ biedt Blaauw recepten aan die door iedereen te maken zijn in slechts vijf handelingen en met maximaal vijf ingrediënten. ‘Hiermee wil ik laten zien dat iedereen op sterrenniveau kan koken en wil ik zo veel mogelijk mensen enthousiasmeren om de keuken in te gaan’, aldus Blaauw.

Blaauw heeft zijn boekplan aangemeld bij TenPages.com, een online platform waarop schrijvers vanaf de eerste, vers geschreven pagina’s ontdekt en gesteund worden door aandeelhouders. TenPages.com wordt gezien als dé crowdfundingsite voor het uitgeven van boeken.

Er zijn verschillende mogelijkheden om via TenPages.com te investeren in het boek van Blaauw. Zo kunnen mensen alleen geld doneren waarbij ze zelf bepalen hoeveel. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om een beloning te krijgen. Wie €5 investeert, krijgt een ansichtkaart. Wie €40 betaalt, krijgt twee door Blaauw gesigneerd boeken. Wie €5.000 investeert ontvangt een exclusieve dinnerparty, inclusief 25 exemplaren van het boek en Blaauw kookt voor maximaal 25 vrienden allerlei gerechten.

Op 21 juni staat de teller op ruim €1.700. Inleggen kan nog twee maanden en 19 dagen. Het doelbedrag is €15.000. Het boek verschijnt naar verwachting in januari 2014.

Reageer op dit artikel