nieuws

Crème Crue dicht na faillissement Boenk Catering

Restaurant

Het sluiten van de deuren van Crème Crue in Rijswijk is onderdeel van het faillissement van Boenk Catering uit Den Haag. De cateraar was eigenaar van het restaurant, dat onder leiding stond van chef-kok Patrick Kelder.

Crème Crue dicht na faillissement Boenk Catering

In een interview met Misset Horeca spreekt Karlien de Jonge, met haar partner Fred Weerdenburg eigenaar van Boenk Catering, van de ‘perfect storm’ als haar wordt gevraagd naar de reden voor het faillissement van hun onderneming.

‘Minder cateringactiviteiten, een erfenis uit het verleden en een restaurant dat niet draaide volgens verwachting’, aldus De Jonge. Over wat die ‘erfenis’ is, laat ze zich niet uit.

Patrick Kelder

De Jonge en Weerdenburg waren ruim vier jaar eigenaar van restaurant Crème Crue. De eerste jaren samen met Patrick Kelder, die zijn aandelen zo’n anderhalf jaar geleden echter verkocht aan het ondernemerspaar.

Dinsdag 2 juli werd het faillissement van Boenk Catering uitgesproken door de rechtbank in Den Haag. De cateringactiviteiten draaien op dit moment door in faillissement, de deuren van Crème Crue zijn sinds maandag 1 juli gesloten.


Meer over het faillissement van Boenk Catering en de sluiting van Crème Crue in de editie van Misset Horeca die vrijdag 12 juli verschijnt.

Reageer op dit artikel