nieuws

Eigen zaak voor NK Gastheer Jan Fassaert

Restaurant

Jan Fassaert, voormalig Nederlands Kampioen Gastheer, is zijn eigen restaurant gestart in Baarle-Nassau. Fassaert die werkte bij Interscaldes in Kruiningen, Mirabelle in Breda en Solo in Gorinchem is in juni Restaurant La Providence gestart.

Eigen zaak voor NK Gastheer Jan Fassaert

Jan Fassaert werd in januari 2010 Nederlands Kampioen Gastheer. Destijds zei hij tijdens de wedstrijd dat gastvrijheid wat hem betreft om tijd draait. Daarom nam hij een klok mee als voorbeeld om gastvrijheid uit te beelden. ‘Ritme is belangrijk. En tijd nemen voor gasten en leerlingen. Alles draait om tijd bij gastvrijheid’.

De keuken van Fassaert’s nieuwe zaak La Providence in Baarle-Nasau staat onder leiding van Hans Veth. Hij werkt naar eigen zeggen met het belangrijkste ingrediënt ‘passie.’ Veth serveert een driegangenmenu voor 34,50 euro en vier gangen voor 42,50 euro.

Jan Fassaert werkte eerder ook bij golfbaan The Dutch in Spijk.  Hij volgde zijn opleiding aan de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde.

Reageer op dit artikel