nieuws

Emmanuel Renaut*** op Folie Culinaire Maastricht

Restaurant

Het culinaire evenement Folie Culinaire heeft Emmanuel Renaut weten toe te voegen aan haar programma. De Franse driestrerrenchef zal tijdens de vakdagen in Maastricht, van 7 tot en met 9 oktober, een masterclass ‘Terroir’ geven.

Emmanuel Renaut*** op Folie Culinaire Maastricht

Renaut is chef van het befaamde restaurant Flocons de Sel in Megeve, in de Franse Alpen. Hij zal op dinsdag 8 oktober een masterclas ‘Terroir’ geven. De smaakbeleving die streekproducten zo kenmerkt. De Franse chef werd vorig jaar onderscheiden met een derde Michelinster en gaf zijn thuisland daarmee het 26e driesterrenrestaurant.

Sterrenparade

Met het toevoegen van Renaut, heeft de Folie Culinaire nóg een sterrenchef naar het MECC in Maastricht weten te halen. Eerder werden onder meer Jean-François Piège**, van het Parijse Thoumieux, de Waalse Sang Hoon Degeimbre** van L’Air du Temps

en Thomas Bühner*** van La Vie uit Osnabruck gestrikt.

De Folie Culinaire vindt plaats van maandag 8 tot en met woensdag 10 oktober in het MECC Maastricht.

Reageer op dit artikel