nieuws

Nieuwe restaurantmanager voor Vis & Ko

Restaurant

Ala Sadoon is de nieuwe restaurantmanager van Vis & Ko in Haarlem. Sadoon vervangt Simone Blokker in de eetgelegenheid van Imko Binnerts. Blokker is aan de slag gegaan bij Wijn & Ko, dat eveneens in handen is van Binnerts en ook huisvest in Haarlem.

Nieuwe restaurantmanager voor Vis & Ko
Imko Binnerts Journaal

Imko Binnerts meldt de personeelsmutaties in zijn nieuwsbrief. Ala Sadoon is per 1 september aangesteld als restaurantmanager van Vis & Ko aan het Spaarne in Haarlem. ‘Ala is voor onze gasten het nieuwe aanspreekpunt’, zo is te lezen in het Imko Binnerts Journaal van september.

Wijn & Ko

Sadoon is bij Vis & Ko de opvolger van Simone Blokker, die is overgestapt naar Wijn & Ko aan de Grote Markt in Haarlem. Binnerts meldde in februari de komst van zijn tweede zaak, die op 1 maart opende.

Imko Binnerts

In april volgde een officiële opening. Chef-kok Imko Binnerts wist daarvoor Jonnie en Thérèse Boer van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle te strikken.

Reageer op dit artikel