nieuws

&samhoud places tijdelijk Olympic Lounge voor Winterspelen

Restaurant

De lounge van twee Michelin sterren restaurant &samhoud places om Amsterdam zal tijdens de Olympische Winterspelen van 7 tot en met 23 februari worden omgedoopt tot een Olympic Lounge. In de lounge kunnen bezoekers dagelijks live wedstrijden volgen en vormt het podium van de dagelijkse talkshow NUtalk: Winterspelen.

&samhoud places tijdelijk Olympic Lounge voor Winterspelen

Vanaf 7 februari zal NUtalk: Winterspelen iedere werkdag om half zeven ’s ochtends worden uitgezonden op de nieuwssite. Vanuit de &samhoud places lounge wordt dan een kwartier vooruitgeblikt op de gebeurtenissen in Sotsji. Het programma wordt dagelijks geproduceerd door het net opgerichte &samhoud media, net als &samhoud places onderdeel van &samhoud.

‘Sport staat voor verbinding, daarom vinden wij het heel belangrijk om onze gasten de mogelijkheid te geven om alle wedstrijden live bij ons te kijken’, aldus chef Roth. Tijdens de Winterspelen worden er in de Olympic Lounge Olympic bites en een Sotsji cocktail geserveerd.

Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea. Zilveren Kruis is Partner in Sport van NOC*NSF. Veel topsporters worden door hen begeleid om gezond te kunnen sporten. De zorgverzekeraar laat de sportieve en gezonde kant van de spelen zien en wil de Nederlander daarmee inspireren gezond te leven.

Reageer op dit artikel