nieuws

François Geurds zoekt beste barbecueër van Nederland

Restaurant

François Geurds houdt een barbecue contest. De topchef is op zoek naar de beste barbecueër van Nederland.

François Geurds zoekt beste barbecueër van Nederland

Geurds is op zoek naar tien amateurkoks die zich vanuit een mystery-box mogen uitleven op de Big Green Egg. Er worden tips en begeleiding gegeven om het ultieme uit de gerechten van de kandidaten te halen. De winnaar mag zich een jaar lang de FG BBQ Champ noemen.

De wedstrijd vindt plaats op het terras van FG Food Labs in de Hofbogen in Rotterdam. Iedere deelnemer zorgt voor tien tafelgasten, die uiteindelijk de gerechten gaan beoordelen. Dit gebeurt willekeurig, de gasten weten dus niet wie het betreffende gerecht heeft bereid. Daarnaast is er nog een vakjury die zich zal buigen over het meest L.A.B. waardige gerecht.

Opgeven kan tot maandag 23 juni 2014 via info@fgrestaurant.nl onder vermelding van L.A.B. Contest. Op maandag 7 juli 2014 worden de kandidaten bekend gemaakt die op zondag 3 augustus gaan strijden om de titel. De winnaar mag de Big Green Egg mee naar huis nemen waar hij of zij het gerecht op heeft bereidt.

Reageer op dit artikel