nieuws

Sterchef kookt in Rembrandt Tower Boardroom

Restaurant

De Rembrandt Tower Boardroom in Amsterdam wordt van 22 september tot en met 4 oktober 2014 tijdelijk opengesteld als restaurant. Sterchef Wilco Berends kookt er letterlijk op topniveau.

Sterchef kookt in Rembrandt Tower Boardroom

Berends zal in het kader van de ‘kunst & culinair’-weken van 22 september tot en met 4 oktober diners koken op de 32e verdieping van de Rembrandt Toren in Amsterdam. De sterchef is eigenaar van De Nederlanden in Vreeland. Samen met de executive chef van de boardroom van Rembrandt Tower, verzorgt hij de diners.

Speciaal ingericht

De locatie is bijzonder. Het is voor het eerst dat de Rembrandt Tower Boardroom zijn deuren openstelt voor het algemene publiek. De ruimte is speciaal voor de De ‘Hemels Rembrandt’-weken  ingericht met een aantal werken van de Hollandse meester Rembrandt afkomstig uit het Museum Het Rembrandthuis. Daarnaast wordt er een nog nooit eerder tentoongesteld collectiestuk van Rembrandt vertoond.

Besloten

Gasten kunnen op alleen door te reserveren, deelnemen aan de diners. De Boardroom is normaliter een geliefde locatie voor besloten zakelijke bijeenkomsten zoals directievergaderingen, presentaties, zakenborrels en –diners. De ‘Hemels Rembrandt’-weken zijn voor iedereen toegankelijk. De kosten voor deze culturele diner-ervaring bedragen €245,- per persoon.

Reageer op dit artikel