nieuws

Full Moon in Den Haag introduceert hotpot

Restaurant

Restaurant Full Moon in China Town in Den Haag is heropend in een nieuw en groter pand. Full Moon is de derde zaak van de aan de weg timmerde Haagse horecafamilie Kwok. Het restaurant introduceert een nieuw concept; de hotpot.

Full Moon in Den Haag introduceert hotpot

Full Moon is verplaatst naar de overkant van de straat aan de Gedempte Burgwal. Het restaurant is niet alleen verhuisd, het heeft ook een conceptwijziging ondergaan. Gasten kunnen er voortaan kennismaken met all-you-can-eat dim sum en hotpot.

De familie Kwok is bezig met een opmars in Den Haag. Onlangs opende zij het nieuwe restaurant Full Moon Express en Full Moon City en daar komt nu het vernieuwde Full Moon bij. Full Moon is sinds 2011 in Den Haag gevestigd en werkt met ervaren koks uit HongKong en Guangzhou.

Full Moon is volgens eigen zeggen een van de weinige restaurants in Nederland met dagverse dim sum-gerechten. Het toegevoegde hotpot-concept bestaat uit een gloeiendhete metalen pot die op tafel wordt geplaatst. Gasten bereiden de gerechten aan tafel door zelf gekozen ingrediënten in de hotpot met bouillon te koken en ze er vervolgens met een netje uit te scheppen.

‘We willen met dit nieuwe concept een geheel nieuw publiek kennis laten maken met onze eeuwenoude culinaire dim sum en hotpot eettraditie. Hotpot is onbekend in Nederland, maar ik verwacht dat hotpot ook hier heel populair wordt omdat je zelf bepaalt welke ingrediënten je kookt in de bouillon. Daarnaast is het gezond’, aldus Lu Fai Kwok.

Reageer op dit artikel