nieuws

Aantal driesterrenrestaurants in San Francisco verdubbeld

Restaurant

De Amerikaanse stad San Francisco heeft het aantal driesterrenrestaurants zien verdubbelen. De nieuwe Michelingids voor San Francisco telt nu vier driesterrenzaken.

Aantal driesterrenrestaurants in San Francisco verdubbeld

Nieuw met driesterren staan de restaurants Benu en Saison genoteerd. Benu staat culinair onder leiding van chef-kok Corey Lee en Saison wordt aangevoerd door chef-kok Joshua Skenes. De andere twee zaken die al langer over drie Michelinsterren beschikken zijn de French Laundry van Thomas Keller en At Meadowood van Christopher Kostow.

Verder telt de gids zes zaken met twee Michelinsterren. Nieuw in dit rijtje is Acquerello. Verder krijgt San Francisco er twee restaurants met één ster bij, waarmee het aantal uitkomt op dertig. Het aantal restaurants in San Francisco met een Bib Gourman bedraagt 23.

Reageer op dit artikel