nieuws

De Pronckheer komt met oliebollendrive-inn

Restaurant

Restaurant De Pronckheer in Cothen is een oliebollendrive-inn gestart. Twee dagen lang kunnen bezoekers vanuit hun auto biologische oliebollen kopen bij het bekende streekrestaurant.

De Pronckheer komt met oliebollendrive-inn

Gisteren en vandaag is de oliebollendrive-inn in gebruik. Volgens eigen zeggen gaat het om de eerste oliebollendrive-inn van Nederland. Naar verwachting worden er zo’n 5.000 oliebollen weggezet via de drive-inn.

Het is niet de eerste keer dat De Pronckheer met opvallende acties in het nieuws komt. Eigenaar Arjan Smit is al jaren actief met het op de kaart zetten van spreeuw. Dit vogelgerecht zorgt niet alleen voor veel media-aandacht ook lokale en regionale beleidsmakers roeren zich om de spreeuw. Ze vinden dat er duidelijkheid moet komen of het wel of niet is toegestaan om spreeuw op de kaart te zetten.

Reageer op dit artikel