nieuws

Pop-up restaurant voor Fred Mustert**

Restaurant

Het tweesterrenrestaurant Fred van chef-kok Fred Mustert opent begin februari volgend jaar speciaal voor Rotterdam ART een pop-up restaurant in het Schiegebouw van de Van Nellefabriek. Het is de eerste keer dat het restaurant zoiets doet.

Pop-up restaurant voor Fred Mustert**

‘We zijn benaderd door ART of we tijdens het kunstfestival een pop-up restaurant wilden openen. Dat hebben we nog nooit eerder gedaan, maar hier maken we graag een uitzondering voor,’ zegt Fred Mustert tegen Metro.

‘Er komen ruim 21.000 bezoekers op af, vaak veel mensen van buiten. Die willen we de gelegenheid geven om in stijl te eten. Het restaurant dat van vijf tot acht februari geopend is, wordt heel sfeervol. ’s Middags hebben we een 3-gangen lunch en ’s avond een 4-gangen diner,’ aldus de chef.

Reageer op dit artikel