nieuws

Topkoks in flashmob voor goede doel

Restaurant

Diverse bekende koks hebben op een bijzondere wijze aandacht gevraagd voor het goede doel. Ramon Beuk, Niven Kunz, Ronald Kunis en Ron Blaauw waren betrokken bij een opvallende flashmob.

Topkoks in flashmob voor goede doel

De koks hebben samen met het ZO! Gospel Choir de aandacht gevraagd voor de lancering van de kerstspecial van het kookboek FDBCK Good Food Book. Dit gebeurde met een flashmob in de in kerstsfeer gehulde Foodhallen in Amsterdam.

In de kerstspecial delen de vier chefs ieder een menu dat tijdens de feestdagen thuis te maken is. Door dit kookboek krijgen 640.000 kinderen in Malawi via het World Food Programme een schoolmaaltijd.

In Good Food Book staan 49 recepten van 11 Nederlandse topchefs.

Reageer op dit artikel