De verbouwing van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Parkheuvel in Rotterdam wordt gemeld door Foodbrigade. Erik van Loo laat in het artikel weten de jaarlijkse zomersluiting te gebruiken voor de verbouwing.
Concept verbreden
Met name de ruimte voor private dining gaat op de schop, maar Van Loo wil het gehele concept verbeteren.
Dat moet ertoe leiden dat de zakelijke reserveringen (weer) zullen toenemen. 'Vernieuwen en verbeteren blijft nodig', aldus de tweesterrenchef tegenover Foodbrigade.
Demo's en workshops
Dat moet ook wel in de huidige markt, zo wordt Van Loo in het artikel geciteerd. De private dining-ruimte krijgt een andere functie om daar weer meer gasten te trekken. De sterrenchef denkt aan onder andere demo's en workshops.
Koks aan tafel
Na de conceptaanpassing zullen koks van Parkheuvel vaker aan tafel verschijnen om de laatste hand te leggen aan gerechten, zo schrijft Foodbrigade.
De zomersluiting van het Rotterdamse restaurant van Erik en Anja van Loo start de laatste week van juli en duurt tot en met de tweede week van augustus.