nieuws

Chef Fris in Haarlem naar The Dylan

Restaurant

Chef Ingmar Ipema van Bib Gourmand-restaurant Fris in Haarlem gaat naar sterrestaurant The Dylan in Amsterdam van Dennis Kuipers. Hij begint in februari in Amsterdam.

Chef Fris in Haarlem naar The Dylan

Ingmar Ipema werkte ruim vier jaar voor Fris in Haarlem, het restaurant van Lex en Sophia Gasseling. Daarvoor stond Ipema in de keukens van Vis & Ko in Haarlem en van De Jonge Dikkert in Amstelveen.

Ipema maakt zijn overstap naar Vinkeles, het restaurant van The Dylan bekroond met een Michelinster zelf bekend op Facebook: ‘Nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe uitdaging! Na een mooie tijd en veel geleerd en mooie kansen te hebben gekregen bij Restaurant Fris van Lex Gasseling ga ik 1 februari beginnen met mijn nieuwe uitdaging bij  Dennis Kuipers in Restaurant Vinkeles in The Dylan Hotel in Amsterdam!

De huidige sous-chef van Fris in Haarlem, Rick May, volgt Ingmar Ipema op achter de kachel. Fris kreeg in november vorig jaar van Michelin een Bib Gourmand voor de goede prijs-kwaliteit verhouding van de Frans georiënteerde keuken.

Reageer op dit artikel