nieuws

Iens komt met kortingskaart voor de lunch

Restaurant

Review- en dealsite Iens komt met een kortingskaart voor de lunch. De kaart met de naam ‘Noon’ geeft bij 230 restaurants recht op 15, 20 of 25 procent korting op de lunch, inclusief de drankjes. De kaart kost 85 euro. ‘We willen met Noon de zakelijke lunch uit het slop trekken,’ zegt Iens Boswijk tegen Misset Horeca.

Iens komt met kortingskaart voor de lunch

Restaurants die meedoen bepalen zelf het kortingspercentage van 15, 20 of 25 procent. Bezitters van de ‘business card‘ zoals Iens het noemt, krijgen een jaar lang korting in de aangesloten restaurants voor maximaal vier personen.

Wie doen mee?

Enkele restaurants die de Noon-kaart accepteren zijn : Mazie in Den Haag, &Samhoud in Amsterdam, Het Veerhuys in Almere, Bridges, Amsterdam, Mijn Keuken in Wouw, Lute in Amstelveen, De Wilmersberg in De Lutte. In totaal doen 230 zaken mee en op de website van Iens is te zien hoeveel korting de restaurants geven op de lunch.

Iens Boswijk: ‘Met een lunch in een goed restaurant creëer je de ideale omstandigheden om goed zaken te doen. Het leeuwendeel (65%) van de mensen die zakelijk luncht geeft aan dat onderhandelen beter gaat tijdens een zakenlunch.’

Uit onderzoek van Iens onder 2000 consumenten komt naar voren dat maar liefst 73% het liefst minimaal één keer per maand buiten de deur luncht, maar dat slechts 45% dit ook daadwerkelijk doet.

Business Lunch Dagen

Om Noon te lanceren, organiseert Iens samen met partner BNR Nieuwsradio de Business Lunch Dagen van 19 tot en met 30 januari. Tijdens dit evenement serveren meer dan  200 restaurants een tweegangenlunch, waarbij elke tweede lunch gratis is. De BNR-presentatoren Roelof Hemmen en Annette van Soest presenteren tijdens de Business Lunch Dagen tien werkdagen hun programma B.L.T. vanuit een van de deelnemende restaurants. Iens geeft tot 16 maart de tweede Noon-kaart gratis.

Dining City Unlimited

DiningCity lanceerde vorig jaar een kaart die korting geeft op het eten, Dining City Unlimited. Met deze gepersonaliseerde kaart, 49 euro per jaar, krijgt de gast het eten voor de tweede persoon gratis. Deze kaart geldt niet voor de drankjes. Deze kaart is geldig voor zowel lunch als diner bij de deelnemers.

Reageer op dit artikel