nieuws

La Cubanita verwoest door brand

Restaurant

Tapasrestaurant La Cubanita in Ouderkerk aan de Amstel, is op 18 januari volledig in de as gelegd door een grote, uitslaande brand.

La Cubanita verwoest door brand

Bij de brand in Ouderkerk aan de Amstel raakte niemand gewond, zo meldt het ANP. Toen de brand uitbrak, rond half zes ’s ochtends, was er niemand in het pand aanwezig volgens de brandweer.

Schade

Een woordvoerster van La Cubanita Franchise laat weten het restaurant volledig geruïneerd is. ‘Het is allemaal nog vers omdat het gisteren is gebeurd dus ik kan nog niet meer informatie geven. Er loopt momenteel een onderzoek naar de oorzaak van de brand die waarschijnlijk boven de zaak is ontstaan.’ Over de hoeveelheid schade, kan de woordvoerster op maandagochtend nog niks zeggen. Het pand is van een franchisenemer.

Horeca top 100

La Cubanita is een snelgroeiende keten van tapasrestaurants in Nederland. In de Top 100 van grootste merken en bedrijven van Misset Horeca die in mei 2014 verscheen, staat La Cubanita op de 58e plek met €17,9 miljoen omzet over 2013.
In het afgebrande pand was voor de komst van La Cubanita het culinair bekende restaurant Klein Paardenburg gevestigd.

Reageer op dit artikel