nieuws

Schilo van Coevorden verpakt liefdesboodschap in koekje

Restaurant

Schilo van Coevorden, chef van restaurant Taiko in het Conservatorium Hotel in Amsterdam, maakt voor Valentijn persoonlijke gelukskoekjes. Gasten van het nieuwe Aziatische restaurant van het vijfsterrenhotel bepalen zelf welke boodschap in het koekje verpakt wordt.

Schilo van Coevorden verpakt liefdesboodschap in koekje

Gasten van restaurant Taiko in het vijfsterrenhotel kunnen hun date of geliefde verrassen met een eigen, geheime boodschap die Schilo van Coevorden verwerkt in een ‘fortune cookie’.

Liefdesverklaringen, een romantische reis, of een huwelijksaanzoek… Het kan allemaal verpakt worden in de gelukskoekjes. ‘Wat je ook bedenkt, na afloop van een Aziatische geïnspireerd Valentijnsmenu – met onder andere Lobster Dimsum, Kagoshima Wagyu Beef en roze champagne met witte chocolade, – wordt jouw wens geserveerd in een home made gelukskoekje,’ schrijft het hotel.

In één prijskoekje zit als verrassingen een overnachting voor twee personen in een luxe suite in het Conservatorium hotel.

Reageer op dit artikel