nieuws

Team Het Veerhuys toegevoegd aan deelnemersveld Gouden Koksmuts

Restaurant

Een team van Het Veerhuys in Almere doet onder leiding van Prix Taittinger-winnaar Jonathan Zandbergen mee aan de wedstrijd om de Gouden Koksmuts op maandag 12 januari 2015.

Team Het Veerhuys toegevoegd aan deelnemersveld Gouden Koksmuts

Zandbergen zal samen met zijn souschef Jordy Beumer en Dennis Brouwer (leerling niveau 4 Cas Spijkers Academie) deelnemen aan de strijd om de Gouden Koksmuts. 
Dit team vervangt het team Amuse van Michel Lambermom, die op het laatste moment moest afhaken.

Prachtig deelnemersveld

Zandbergen heeft onlangs de prestigieuze Prix Culinaire International Taittinger gewonnen in Parijs. Hij werkt sinds 2011 in Het Veerhuys. Zandbergen: ‘Ik vind het fantastisch dat ik alsnog mee kan doen aan de Gouden Koksmuts. Het is geweldig dat deze wedstrijd nu een teamwedstrijd is geworden en dat het weer helemaal gaat om creativiteit en ter plekke koken op basis van producten die we daar beschikbaar zijn. Het deelnemersveld is prachtig, ik meet me graag met de besten in Nederland.’

Favoriete deelnemer

De editie van 2015 is anders van opzet. Teams onder leiding van topkoks koken een viergangenmenu. De ingrediënten worden op de wedstrijddag bekend gemaakt. Naast Het Veerhuys doen onder meer de onlangs met tweesterren onderscheiden chef Soenil Bahadoer (De Lindehof, Nuenen) en Michel van der Kroft (’t Nonnetje, Harderwijk) mee.
Wie is uw favoriete deelnemer? Praat mee op ons platform Connect hierover.

Reageer op dit artikel