nieuws

Vijf nieuwe leden voor JRE Nederland

Restaurant

Er sluiten zich in 2015 vijf nieuwe restaurants aan bij De Jeunes Restaurateurs d’Europe Nederland. Het ledenaantal komt hiermee op 31. Voorzitter van de vereniging, Rik Jansma van Basiliek* in Harderwijk, is ‘zeer verheugd’ met de vijf nieuwe leden.

Vijf nieuwe leden voor JRE Nederland

De nieuwe leden zijn: Jeroen Sportel, Restaurant Vive la Vie in Groningen, Ralph Hermans & Jennifer Silvius Restaurant Rantrée in Maastricht, Steven & Tanja Klein Nijenhuis Restaurant in de Molen in Onderdendam, Jeroen & Natasja van Hensbergen van Restaurant ’t Klooster in Wijk bij Duurstede en Rick van den Broek & Kim van Dijk van Restaurant At Sea in Kralendijkop Bonaire. Dat At Sea lid zou worden is al in september van het vorig jaar bekendgemaakt.

Het JRE-bestuur

Het bestuur van de restaurantvereniging bestaat in 2015 uit:
Rik Jansma, voorzitter Basiliek – Harderwijk

Jan Marrees vice Voorzitter/secretaris, Bretelli – Weert
Ruben van Dieten, penningmeester, Brasserie NL – Leidschendam
Lex Gasseling, algemeen bestuurslid, Fris – Haarlem
Marko Karelse, algemeen bestuurslid, Villa la Ruche – Voorburg
Edwin Soumang, algemeen bestuurslid, One – Roermond
Andre Gerrits is gestopt als vice-voorzitter en Lieke Dappers van La Folie heeft haar taak als secretaris overgedragen aan Jan Marrees.

De Jeunes Restaurateurs is in 13 Europese landen actief met 330 ‘jeunes chefs’. Het lidmaatschap van JRE staat open voor jonge restaurateurs tot 42 jaar. Leden die de leeftijd van 50 jaar hebben bereikt, worden benoemd tot Table d’Honneur.

Reageer op dit artikel