nieuws

Richard Kok en Rik Leonards verlaten Misset Horeca

Restaurant

Misset Horeca, Misset Catering en Snackkoerier nemen op 1 april officieel afscheid van redacteur Rik Leonards en manager digital products Richard Kok. Beide journalisten hebben vrijdag 20 maart hun laatste werkdag.

Richard Kok en Rik Leonards verlaten Misset Horeca

Richard Kok en Rik Leonards beginnen samen een eigen bedrijf, waarbij ze zich onder de naam ‘R & R media en advies’ gaan richten op het maken van online (video) content voor derden. Daarnaast starten ze een eigen consumentenplatform op het gebied van ‘food & travel’. Ook valt de exploitatie van het vijf jaar geleden door Richard Kok opgestarte lokale platform DoesburgDirect.nl onder de nieuwe onderneming.

Redactie Misset Horeca

Richard en Rik zijn lang (respectievelijk 14 en 13 jaar) aan de redactie van Misset Horeca en de andere twee horecatitels verbonden geweest. Ze hebben in belangrijke mate bijgedragen aan de ontwikkeling van de titels, zowel online als in print en events.

Hoofdredacteur Martine Zuil over het vertrek: ‘Een zware aderlating voor onze horecamerken. Met hun brede kennis en ervaring, hun netwerk en hun collegialiteit hebben Rik Leonards en Richard Kok zich de afgelopen jaren eigenlijk onmisbaar gemaakt op de redactie. Alhoewel ik de beide heren dus liever binnenboord had gehouden, heb ik alle begrip en respect voor hun ambities en wens ik ze heel veel succes met hun eigen onderneming.’

Misset Horeca is bezig met de vervanging van Rik Leonards en Richard Kok.

Reageer op dit artikel