nieuws

Eetpiraten betalen alsnog na publicatie foto’s

Restaurant

Door foto’s te publiceren van mensen die hun diner niet hebben afgerekend, kun je er voor zorgen dat die mensen alsnog betalen. Dat blijkt uit de gang van zaken bij Grand Plaza All Inclusive Restaurant te Eibergen.

Eetpiraten betalen alsnog na publicatie foto’s

Een drietal gasten vertrok bij restaurant in Eibergen onlangs zonder te betalen, zo meldt GeenStijl. ‘En dus heeft Grand Plaza All Inclusive Restaurant te Eibergen hun boeventronies online gepubliceerd. Want eetpiraten moeten gekielhaald worden.’

GeenStijl vervolgens weten: ‘Als het aan de minister van Veiligheid en Justitie ligt, mogen bedrijven en particulieren wanbetalers, dieven en vandalen gewoon online schandpalen.’ De bewuste personen schijnen vaker niet te betalen voor hun eten’, aldus GeenStijl, die deze gasten omschreef als ‘steenpuisten op de anus van de duivel. Paspoort afpakken, allemaal.’

Reageer op dit artikel