nieuws

Vermaat maakt groeibelofte meer dan waar

Restaurant

De Vermaat Groep heeft in 2014 25 procent omzetgroei gerealiseerd ten opzichte van een jaar eerder. Daarmee behaalt de nummer 13 van de Horeca Top 100 van grootste merken en bedrijven een omzet van €110 miljoen. Dat is zelfs tien miljoen meer dan waar directeur Paul Vermaat een jaar eerder nog op hoopte.

Vermaat maakt groeibelofte meer dan waar
Misset Horeca Top 100 Innovation Award voor Vermaat Groep

Ook voor dit jaar zijn de verwachtingen weer positief. Vermaat denkt in 2015 weer  minstens twintig procent extra omzet te genereren. ‘We willen gewoon de beste zijn’, licht Vermaat toe.

Schiphol
Het stoort de directeur dat hij nog vaak als ‘cateraar’ te  boek staat terwijl hij naar eigen zeggen een echte horecaondernemer is. Het afgelopen jaar ging hij op veel nieuwe locaties de exploitatie verzorgen. Zo werden zes Schiphol‐locaties overgenomen van  de Glendale Group.

RIJKS
Er waren in 2014 openingen op diverse ‘parellocaties’ zoals het Nationaal Militair Museum, Radboud umc, Nyenrode, Mauritshuis AZM, Artis en bedrijfsverzamelgebouw de Piet Hein  Buildings in Amsterdam. Bijzonder trots is hij op RIJKS.

Engels
Het restaurant naast het heropende  Rijksmuseum is volgens hem het drukste restaurant van de stad. Recent werd ook het oudste  restaurant van Rotterdam aan de portfolio toegevoegd, Engels.

Bekijk hier de ranglijst van de Horeca Top 100 2015>

Reageer op dit artikel