nieuws

Brand legt pannenkoekenhuis Zeewolde in de as

Restaurant

Een brand heeft pannenkoekenhuis Hans & Grietje in Zeewolde in de nacht van 22 op 23 juni volledig in de as gelegd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Brand legt pannenkoekenhuis Zeewolde in de as

De forensische recherche heeft dinsdagmorgen onderzoek gedaan om brandstichting uit te sluiten. Volgens de politie zijn geen concrete aanwijzingen gevonden voor brandstichting, zo meldt Omroep Flevoland.

Hevige brand

Na middernacht kwam bij de brandweer een melding binnen. De brand was zo hevig dat alleen van buitenaf geblust kon worden. Het pand was niet meer te redden. De brandweer liet het gecontroleerd uitbranden.

Eigenaren verdrietig

Het restaurant was populair bij kinderen. Het had een heksenhuisje dat was behangen met snoep, een speel-hooiberg, trampolines en een skelterbaan. De eigenaren van het restaurant schrijven op Facebook verdrietig te zijn. ‘Onze trots is vannacht volledig is afgebrand.’

Reageer op dit artikel