nieuws

Eigen restaurant voor sterrenchef Michael Wolf

Restaurant

Sterrenchef Michael Wolf opent op 21 juni zijn eigen restaurant, genaamd Wolf Atelier aan het Westerdoksplein 20-brug in Amsterdam.

Eigen restaurant voor sterrenchef Michael Wolf

De 31-jarige chef-kok Michael Wolf, die voorheen in sterrenrestaurants Oud Sluis, Vila Joya en Envy kookte, zegt hier vanaf zijn vijftiende naar toe te hebben geleefd.  Wolf Atelier is gevestigd in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het centraal station van Amsterdam.

Atelier Wolf

Met het ‘atelier’ hoopt Wolf dat hij zijn gasten een in alle opzichten optimale eet-ervaring kan bezorgen. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van tachtig hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier vanaf alle kanten uitzicht over Amsterdam.

Menu

Het menu bevat twee hoofdsecties, de zogenoemde ‘Galerij en de sectie ‘Atelier’. In laatstgenoemde test de chef-kok gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven alleen de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de Galerij.

Reageer op dit artikel