nieuws

Misset Horeca zoekt best verkopende gerecht

Restaurant

Voor de rubriek De Hardloper van… in Misset Horeca, zijn we op zoek naar horecabedrijven die hun best verkopende gerecht willen laten fotograferen en portretteren in het vakblad Misset Horeca.

Misset Horeca zoekt best verkopende gerecht

De rubriek De Hardloper van is al een aantal jaren maandelijks terug te vinden in Misset Horeca. Ondernemers en koks vertellen hierin wat hun hardloper in de keuken is. Daarnaast verklappen ze het recept en delen ze met vakbroeders het geheim van dit culinaire succesnummer. Dat kan een salade zijn, maar ook een chocoladetaartje of een vleesgerecht.
Nieuwe afleveringen
Voor nieuwe afleveringen van deze rubriek, zijn we op zoek naar horeca-ondernemers/chef-koks die mee willen werken. Mail naar BiancaRoemaat@vakmedianet.nl en wie weet ziet u uw hardloper binnenkort terug in het vakblad. Hieronder een videovoorbeeld van zo’n hardloper.

Reageer op dit artikel