nieuws

Via Facebook roept sushirestaurant dief op het matje

Restaurant

Het Enschedese restaurant Sushi By Me riep het weekend van 13 mei via Facebook een dief op het matje. Het restaurant plaatse onlinebeelden van de dief met de oproep een gestolen portemonnee en telefoon terug te brengen.

Via Facebook roept sushirestaurant dief op het matje

‘Breng je alles morgen netjes terug? Dan halen we dit van Facebook en zullen we er niets mee doen’, met die tekst en camerabeelden van de dief probeerde het restaurant de dief te achterhalen, zo meldt de Tubantia.

Delen

Het Facebookbericht werd meer dan 25.000 keer gedeeld, maar leidde er niet toe dat de uit het restaurant gestolen goederen werden teruggebracht. Sushi By Me deed daarop alsnog aangifte bij de politie.

Aangifte intrekken

De krant meldt dat de aangifte wordt ingetrokken als de dief zich alsnog meldt, maar dat het restaurant er vanuit gaat dat ze niets meer horen van de dief. De horecagelegenheid hoopt dat door deze actie een dief in de toekomst niet weer de mist ingaat.

Reageer op dit artikel