nieuws

BBB en Folie Culinaire slaan handen ineen met Equip’Hotel Paris

Restaurant

Horecavakbeurzen BBB en Folie Culinaire gaan samenwerken met het Franse Equip’Hotel Paris. De internationale vakbeurs voor horecaprofessionals is één van de meest toonaangevende van Europa.

BBB en Folie Culinaire slaan handen ineen met Equip’Hotel Paris

De BBB, Folie Culinaire en Equip’Hotel gaan een strategische samenwerking aan op het gebied van marketing & communicatie. Gezamenlijk worden bezoekers geworven door een uitgebreide on- en offline mediacampagne en speciale acties. De BBB hoopt hiermee haar positie in de hotelsector verder te versterken. Namens Equip’Hotel worden de marketing- & communicatieactiviteiten gecoördineerd door haar Nederlandse vertegenwoordiger Promosalons Nederland.

Equip’Hotel Paris
Het Equip’Hotel Paris vindt in 2016 voor de 52e keer plaats van 6 tot en met 10 november in Porte de Versailles in Parijs. Er komen naar verwachting ruim 111.000 bezoekers, waarvan 10% internationaal en meer dan 300 internationale ‘hosted buyers’, 1.600 exposanten (30% internationaal) en 350 chefs, met in totaal 70 Michelinsterren.

BBB en Folie Culinaire
De BBB vindt dit jaar voor de 61e keer plaats. Circa 14.000 bezoekers en 275 exposanten ontmoeten elkaar in een Bourgondische sfeer. Gelijktijdig met de BBB vindt in MECC Maastricht Folie Culinaire plaats, het vakevent voor de internationale topgastronomie.

Reageer op dit artikel