nieuws

De Zeemeeuw in Noordwijk verkozen tot Beste Strandpaviljoen

Restaurant

De Zeemeeuw in Noordwijk is donderdag bekroond met de prijs voor het Beste Strandpaviljoen van 2015. De Zeemeeuw kreeg hoge punten voor het aanbod, de kwaliteit van eten en drinken, de uitstraling van het paviljoen en de betrokkenheid van de ondernemers Jan en Nelleke Klinkenberg.

De Zeemeeuw in Noordwijk verkozen tot Beste Strandpaviljoen

Naast de prijs voor het Beste Strandpaviljoen van 2015, werden ook de winnaars van het schoonste paviljoen van het jaar, het beste paviljoen volgens de Duitse én de Belgische bezoekers, het beste paviljoen per provincie en het beste zoetwaterpaviljoen van Nederland bekend gemaakt.

Belgen en Duitsers

Thalassa in Zandvoort scoorde de titel van Schoonste Strandpaviljoen 2015. Titus in Kijkduin bleek dit jaar favoriet bij de Belgische bezoekers. De prijs voor het meest favoriete paviljoen voor de Duitse gasten ging naar De Boekanier in het Zeeuwse Nieuwvliet.

Beste strandpaviljoen per kustprovincie

In Friesland (De Friese Waddeneilanden) kwam Heartbreak Hotel op Terschelling als beste uit de bus. In Noord-Holland won paviljoen De Deining in Castricum. In Zuid-Holland sleepte De Zeemeeuw in Noordwijk – net als vorig jaar –  de titel in de wacht als beste van de provincie. Breskens aan Zee in Breskens ontving de prijs voor beste strandpaviljoen van Zeeland. De titel voor het Beste Zoetwaterpaviljoen 2015 werd gegeven aan Sunrise Beachclub in Best.

Initiatief

De verkiezing Strandpaviljoen van het Jaar is een initiatief van Strand Nederland, samen met Stichting Nederland Schoon, Koninklijke Horeca Nederland, NBTC Holland Marketing en horecavakblad Entree.

Reageer op dit artikel