nieuws

KHN-leden gratis toegang tot horecavakbeurs BBB Maastricht

Restaurant

KHN-leden krijgen gratis toegang tot de horecavakbeurs BBB die dit jaar van 5 tot en met 7 oktober in Maastricht is.

KHN-leden gratis toegang tot horecavakbeurs BBB Maastricht

De BBB vindt dit jaar voor de 61ste keer plaats. Zo’n 14.000 bezoekers en 275 exposanten ontmoeten elkaar in Bourgondische sfeer.

Themapleinen BBB

Bezoekers kunnen genieten van een lunch op sterrenniveau in het nieuwe pop-up restaurant en van verrassende gerechten op het Food Truck plein. Ook zijn  er de biertapwedstrijden, kookworkshops en is er een wijntheater.

Toegangskaarten

KHN-leden ontvangen binnenkort per mail twee gratis toegangskaarten voor BBB Maastricht. Gelijktijdig met de BBB vindt in MECC Maastricht Folie Culinaire plaats, het vakevent voor de internationale topgastronomie. De vakbeurs BBB en Folie Culinaire trokken vorig jaar samen 13.169 bezoekers. Dat betekende 10 procent meer bezoekers voor de BBB en 20 procent meer voor Folie Culinaire.

 

Reageer op dit artikel