nieuws

Kras: arrangementen voor tien sterrestaurants

Restaurant

Reisorganisator Kras biedt steeds meer culinaire arrangementen aan. Sterzaken die inclusief een overnachting te boeken zijn via de reisorganisator zijn bijvoorbeeld Kaatje bij de Sluis in Blokzijl, momenteel in de aanbieding als lezersreis voor de dagbladen van Wegener, Merlet in Schoorl en De Nederlanden.

Kras: arrangementen voor tien sterrestaurants

Ook sterzaken De Vrienden van Jacob (op Duin en Kruidberg in Santpoort), Tuindorp ‘t Lansink van Lars van Galen in  Hengelo, de Bokkepruik in Hardenberg, ‘t Schulten Hues in Zutphen, de Lindenhof in Giethoorn, Tout a Fait in Maastricht en Chateau Neercanne in Maastricht. Hostellerie St. Nicolas in het Belgische Ieper is ook opgenomen in de culinaire arrangementen van Kras.

In totaal zijn er nu op de website van Kras tien sterrestaurant te boeken in Nederland.

Arrangementen en de duur van de reis variëren per sterrestaurant. Het arrangement van Kras en Kaatje bij de Sluis bestat bijvoorbeeld uit een zesgangendiner van chef Peter Postma inclusief een glas prosecco, een overnachting in Kaatjes Résidence en een biologisch ontbijt geserveerd aan tafel, voor 99 euro per persoon.

Paul van de Bunt

In 2013 was Paul van de Bunt** van De Leuf in Ubachsberg de eerste die in zee ging met reisgigant Kras. Zijn deal destijds:  een tweedaags culinair arrangement inclusief viergangendiner, overnachting en ontbijt voor 149 euro per persoon. Geldig op dinsdag, woensdag en donderdag.

 

Reageer op dit artikel