nieuws

McDonald’s Australië scoort met gezond eten

Restaurant

McDonald’s Australië scoort met gezonder eten. Mogelijk zijn de gegrilde ananas, rode biet en guacamole hét recept om uit de rode cijfers te komen.

McDonald’s Australië scoort met gezond eten

De Australische formule lijkt de nieuwe weg naar succes voor de geplaagde fastfoodketen, zo meldt Trouw.  In de Australische restaurants wijkt het menu af van de standaard McDonald’s-menukaart. Naast gegrilde ananas, biet en guacamole, heeft het gebruikelijke hamburgerbroodje er plaatsgemaakt voor een briochebroodje, een kaiserbroodje of een wrap.

Undercover McDonald’s restaurant

Daarnaast heeft de Australische McDonald’s een hip ‘undercover-restaurant’. In dit restaurant – dat niet de uitstraling heeft van een McDonald’s – test de fastfoodketen eten dat uiteindelijk ook in de reguliere restaurants van McDonalds moet komen.

Het restaurant met de naam The Corner McCafé serveert geen Big Mac, maar wel quinoa salades met kip en rijst met onder meer pompoen. Volgens Steve Easterbrook, topman van McDonald’s, is het nu afwachten of het succes van de Australische vestigingen aanhoudt, zo schrijft de krant.

Reageer op dit artikel