nieuws

Restaurant daagt ouders uit om baby ‘Quinoa’ te noemen

Restaurant

De Amerikaanse keten ‘BJ’s Restaurant & Brewhouse’ daagt ouders uit om hun pasgeborene te vernoemen naar het hippe superfood Quinoa. Wie het aandurft maakt kans op 10.000 dollar aan BJ’s-restaurantbonnen.

Restaurant daagt ouders uit om baby ‘Quinoa’ te noemen

De keten organiseert de actie naar aanleiding van twee nieuwe gerechten op de kaart: gegrilde kip met spinazie en quinoa, of geroosterde zalm met quinoa.

Baby Quinoa

‘Wij zijn zelf zo enthousiast over deze nieuwe gerechten, dat we iets groots wilden ondernemen. Misschien is het zelfs een beetje gek’, zegt Kevin Mayer, leidinggevende van het restaurant. De eerste ouder die zijn kind Quinoa noemt, maakt aanspraak op de 10.000 dollar aan cadeaucheques in het restaurant. De wedstrijd eindigt op Labor Day, die dit jaar op maandag 7 september valt.

Reageer op dit artikel