nieuws

The Student Hotel breidt uit met Bazaar of Ideas

Restaurant

The Student Hotel, Staedion en gemeente Den Haag investeren samen in nieuwe hotspot gericht op talentontwikkeling, ondernemerschap en innovatie.

The Student Hotel breidt uit met Bazaar of Ideas

Op 29 juni opende voormalig winkelcentrum de Bazar aan de Hoefkade opnieuw haar deuren. Geheel getransformeerd tot een hub met meeting rooms, ruimtes voor evenementen en een restaurant én onder een nieuwe naam: Bazaar of ideas.

Hotspot
Deze nieuwste Haagse hotspot is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen gemeente Den Haag, woningbouwcorporatie Staedion en The Student Hotel en is vanaf vandaag open voor buurtbewoners, studenten en (young) professionals. De officiële opening werd verricht door Mariska Eikenaar (directeur WOM), Joris Wijsmuller (wethouder stadsontwikkeling, wonen, duurzaamheid en cultuur), Jaap Uithof (directeur Ontwikkeling Staedion) en Frank Uffen (Directeur Partnerships The Student Hotel).

Reageer op dit artikel