nieuws

500.000 couverts van Iens en AH

Restaurant

De spaaractie van supermarktketen Albert Heijn en Iens heeft in de eerste vijf weken een half miljoen gereserveerde couverts opgeleverd. Er doen 1500 restaurants mee aan de actie in Nederland en België.

500.000 couverts van Iens en AH
Albert Heijn restaurantactie weer van start

Spaarzegels worden niet meer uitgereikt. De restaurant-reserveringen lopen echter nog tot 31 januari 2016.

Klanten van de supermarkt konden sinds 6 juli zeven weken lang in alle AH-vestigingen in Nederland en België sparen voor een gratis driegangenmenu.

De consument kreeg bij elke €10 aan boodschappen een spaarzegel. Bij tien zegels is de kaart vol en deze geeft recht op een gratis tweede driegangenmenu in één van de deelnemende restaurants. Vorig jaar zomer hield de supermarktketen de actie voor het eerst.

Naast de stormloop aan reserveringen merkt Iens, onderdeel van TripAdvisor, ook een forse toename van het aantal recensies. Het recensieplatform merkt tevens een hoge tevredenheid op. Op basis van de eerste 16.000 recensies die naar aanleiding van de actie zijn geschreven, wordt gemiddeld een cijfer 8 gemeten.

Reageer op dit artikel