nieuws

Bradley Cooper als sterrenchef in nieuwe film ‘Burnt’

Restaurant

In zijn nieuwste film ‘Burnt’ speelt de met een Oscar-bekroonde acteur Bradley Cooper een gevallen, flamboyante en aan drugsverslaafde sterrenchef. Vanuit Amerika reist hij naar Londen om nog één keer zijn grote droom na te jagen: het beste restaurant ter wereld te creëren.

Bradley Cooper als sterrenchef in nieuwe film ‘Burnt’

Bradley Cooper speelt Adam Jones. Een supertalent onder de chef-koks bij wie het succes hem naar het hoofd gestegen is. Hij leeft wild. De sterrenchef vertoont arrogant gedrag, slaat flink aan het feesten en gaat zich te buiten aan buitensporig drugsgeweld. Als hij aan de grond zit vertrekt hij voor een laatste kans naar Londen om daar zijn comeback te maken en zijn droom na te streven, het beste restaurant ter wereld neer te zetten. De hoofdrol is voor Cooper, maar zijn tegenspelers zijn eveneens fameuze acteurs, waaronder Emma Thompson, Uma Thurman en Siena Miller.

Herkenbare rol
Bradley Cooper is bekend geworden dankzij zijn film ‘The Hangover’ in 2009 en won in 2012 een Oscar voor zijn rol in het drama ‘Silverlinings Playbook.’ Opvallend is dat Cooper tien jaar terug een seizoen lang de hoofdrol speelde in de serie ‘Kitchen Confidential’. Naar het gelijknamige boek van de Amerikaanse chef-kok Anthony Bourdain. In die serie speelt Cooper Jack Bourdain, een aan lager wal geraakte, voormalige sterchef die een laatste kans krijgt een toprestaurant te openen.

Burnt gaat in oktober 2015 in premiè. Bekijk hieronder de trailer.

Reageer op dit artikel