nieuws

Duitslands jongste driesterrenchef opent restaurant met één tafel

Restaurant

Duitslands jongste driesterrenchef heeft in Hamburg begin deze maand een restaurant geopend met slechts één tafel voor twintig personen. Het exclusieve restaurant heet ‘The Table’.

Duitslands jongste driesterrenchef opent restaurant met één tafel
ANP -Kevin Fehling (midden)

De lange tafel slingert door het restaurant en biedt uitzicht op de open keuken. Een menu in het restaurant kost 180 euro. Voordat hij zijn eigen zaak begon, kookt de 38-jarige Fehling bij La Bella Epoque in Travemünde. Fehling werd in 2012 door de honderd beste koks in Duitsland verkozen tot talent van het jaar.

Concept

De Telegraaf meldt dat het concept van één tafel niet geheel nieuw is. De New Yorkse driesterrenchef Cesar Ramirez kookt in zijn Brooklyn Fare voor achttien mensen die in zijn keuken aan tafel zitten. Daar komen dineren in een korte broek, een shirt met korte mouwen, in spijkerbroek, op slippers, of op sneakers is niet toegestaan.

Reageer op dit artikel