nieuws

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam feest voor fijnproever

Restaurant

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam opent van maandag 21 tot en met 23 september de poorten. Het evenement in Ahoy is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een niet te missen vakbeurs voor de ambitieuze horecaprofessional.

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam feest voor fijnproever

Met 270 exposanten, 125 workshops, talloze culinaire hoogstandjes en trends onder één dak staat Gastvrij Rotterdam inmiddels stevig op de kaart. Workshops, masterclasses, debatten en proeverijen staan tijdens de horecavakbeurs op de planning.

Culinair toneel

Ook wordt er culinair gestreden. Onder andere tijdens de Finale Young Chef Award en tijdens de Nederlandse finale van het internationale foodfenomeen Bocuse d’Or.  Ook is dit keer het KookWeiland weer van de partij, waarbij topchefs een kijkje in de eigen keuken gunnen. Tijdens een live cooking-programma in het ‘Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen’ staat duurzame inspiratie centraal. Op basis van de drie dagthema’s duurzame vis, de nieuwe Rotterdamse Keuken, Zeeuws en Zilt, koken chefs de heerlijkste verantwoorde gerechten.

Reageer op dit artikel