nieuws

Nederlandse sterrenchefs koken in pop-up restaurant op Ibiza

Restaurant

Sterrenchefs Ron Blaauw, Erik van Loo, Edwin Vinke en Soenil Bahadoer koken in september in pop-up restaurant Société Anonyme op Ibiza.

Nederlandse sterrenchefs koken in pop-up restaurant op Ibiza
Ron Blaauw hoefde niet lang na te denken over het initiatief

De sterrenchefs worden één voor één ingevlogen en creëren op het eiland een uniek menu. Société Anonyme is een Nederlands initiatief waarin samengewerkt wordt met Michelin sterrenchefs. De eerste editie vindt plaats van 8 tot en met 27 september. Meerdere bestemmingen staan voor de toekomst op de agenda. Gerenommeerde chefs doen wereldwijd diverse pop-up’s maar nooit eerder stond er een line-up van vier Michelin sterren chefs op de agenda.

‘Uniek avontuur’

Ron Blaauw over Société Anonyme: ‘Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen, een pop-up op één van mijn favoriete vakantiebestemmingen, daar hoefde ik niet lang over na te denken.’ Edwin Vinke van tweesterrenrestaurant De Kromme Watergang noemt Société Anonyme een gaaf concept met collega’s voor wie hij ontzettende bewondering heeft. ‘Een uniek avontuur.’

 

Reageer op dit artikel