nieuws

Spek & Bonen Festival debuteert in Utrecht

Restaurant

Vanaf donderdag 16.00 tot en met zondag 23.00 uur is P3 van de Utrechtse Jaarbeurs het culinaire domein van Spek & Bonen Festival. Het nieuwe evenement kent een veelzijdig programma dat bestaat uit een klein legertje aan gelauwerde foodtrucks, street food stands, bands, dj’s en een kinderprogramma.

Spek & Bonen Festival debuteert in Utrecht

Van couscous tot friet, en van aubergines tot kreeft, op Spek & Bonen Festival kunnen bezoekers straks bij 20 verschillende foodtrucks terecht. Daaronder het popup-restaurant van Stan&Co. Zij hebben speciaal voor Spek & Bonen Festival een driegangendiner bedacht, inclusief een drankenarrangement. Op een flink terras met meerdere foodtrucks, bbq’s en smokers is ook Stacks aanwezig. Uit Amsterdam komt Van Ver. Dit concept werkt met buitenlandse koks die een taalbarrière ondervinden en daardoor lastig aan werk in Nederland kunnen komen.

Spek & Bonen Café

Een speciale plek op het terrein is Spek & Bonen Café. Op dit terras zijn speciaalbieren van Duvel Moortgat verkrijgbaar, wijnen van Vindépendant en ciders van het Ciderhuis.

EKKO & Pablo Discobar
Op het podium van het Spek & Bonen Festival zijn iedere dag dj’s en bands te vinden. Het geheel wordt gehost wordt door Pablo Discobar en Poppodium EKKO en er zijn onder meer optredens van Beans & Fatback, Falco Benz, Gallowstreet, Hausmagger en The Baboons. Op de website van Spek & Bonen Festival staat het complete programma.

Professor Loep

Voor kinderen organiseert Professor Loep iedere dag leuke activiteiten, zoals limonade maken, robots en race-auto’s bouwen, timmeren of gewoon ouderwets tekenen en kleuren. Daarnaast heeft Spek & Bonen Festival ook een groot springkussen op het terrein gezet.

Gratis entree
Doordat Spek & Bonen Festival sinds eind juli gesponsord wordt is de entree van het festival gratis. Bezoekers kunnen gratis e-tickets bestellen via www.spekenbonenfestival.nl, waarmee ze zich verzekeren van entree en een kortere wachttijd.

Informatie:
Het Spek & Bonen Festival vindt plaats van donderdag 13 tot en met zondag 16 augustus 2015 op het Veemarktplein (P3), bij de Jaarbeurs, Utrecht. Openingstijden: do: 16.00 – 23.00, vr: 12.00 – 23.00, za: 12.00 – 23.00, zo: 12.00 – 23.00

Reageer op dit artikel