nieuws

Cox & Co doneert aan vluchtelingen op Dag van de Vrede

Restaurant

Van alle koppen koffie, puntzakken friet en andere producten die Cox & Co verkoopt op de Dag van de Vrede gaat 10 procent van de omzet naar het Rode Kruis. De donatie van de Roermondse horecaonderneming Cox & Co is specifiek gericht op de hulp aan vluchtelingen.

Cox & Co doneert aan vluchtelingen op Dag van de Vrede

Op de Internationale Dag van de Vrede, op maandag 21 september 2015, doneren Schnitzelparadies, Piet Friet, Markt 10 en alle andere horecagelegenheden van Cox & Co 10 procent van de dagomzet aan het Rode Kruis. Met dit initiatief wil Cox & Co bijdragen aan de hulp aan vluchtelingen. Het Rode Kruis zorgt voor de distributie van primaire levensbehoeften zoals eten, water en hygiënepakketten. ‘De beelden op tv hebben ons dusdanig geraakt dat wij niet met de armen over elkaar willen blijven toekijken. We realiseren ons dat er afgezien van de bijdrage van Cox & Co nog veel meer nodig is om de vluchtelingen te helpen. We hopen dan ook dat vele mensen met ons in actie willen komen,’ aldus Wim Cox, directeur van Cox & Co.

Vluchtelingen

Afgezien van de donatie zullen in alle horecagelegenheden van Cox & Co collectebussen staan voor gasten die extra willen geven aan het goede doel. Om de actie kracht bij te zetten dragen alle horecamedewerkers op 21 september bedrukte kleding met de boodschap: Cox & Co doneert 10 procent van de dagomzet aan het Rode Kruis. Cox & Co is een Roermondse onderneming, met 15 horecagelegenheden. Bij Cox & Co zijn circa 260 medewerkers in dienst, die samen jaarlijks zeker 1,5 miljoen gasten ontvangen.

 

Reageer op dit artikel