nieuws

Dirkzwager advocaten & notarissen kennispartner Misset Horeca

Restaurant

Misset Horeca en Dirkzwager advocaten & notarissen zijn een nauwe samenwerking aangegaan. Dirkzwager is als juridisch dienstverlener kennispartner geworden van Misset Horeca. 

Dirkzwager advocaten & notarissen kennispartner Misset Horeca

Dirkzwager zal in samenwerking met de redactie bijdragen leveren met betrekking tot wet- en regelgeving. Complexe onderwerpen worden voor horecaprofessionals in heldere taal omschreven en vertaald in praktisch toepasbare richtlijnen.

Juridische content
‘Na onderzoek hebben wij ondervonden dat er binnen de horecabranche ontzettend veel behoefte is aan juridische content. Met de samenwerking die wij zijn aangegaan met Dirkzwager hebben wij een kennispartner gevonden die uitgebreid in de informatiebehoefte van onze ‘lezers’ kan voorzien’, aldus Joop Uitendaal uitgever Misset Horeca – Vakmedianet.

‘De horeca heeft met heel veel verschillende regelgeving van doen; van arbeidsrecht tot huurrecht en van milieuwetgeving tot de drank- en horecawet. Dirkzwager advocaten & notarissen heeft kennis van heel veel verschillende specialiteiten in huis en kan ondernemers in de horeca op allerlei verschillende vlakken juridisch informeren. Doordat wij al veel horecaondernemers bijstaan hebben wij bovendien ook veel kennis van de branche. Onze kennis delen wij graag en Misset Horeca is daarvoor een ideaal platform’, zegt Marcel Hielkema, bestuurder-directeur van Dirkzwager advocaten & notarissen en voorheen zelf jarenlang werkzaam in de (internationale) hotellerie zoals Hyatt International en Bilderberg.

Reageer op dit artikel