nieuws

DWDD en Robert Kranenborg starten pop-up restaurant

Restaurant

Na een museum slaat televisieprogramma De Wereld Draait Door (DWDD) nu culinair de vleugels uit met een DWDD kookboek én een pop-up restaurant. Dat werd dinsdag bekend gemaakt.

DWDD en Robert Kranenborg starten pop-up restaurant

Meesterkok Robert Kranenborg toont in DWDD geregeld unieke gerechten die vrijwel nergens meer op de kaart staan. Alle gerechten die in DWDD zijn bereid worden nu gebundeld in een kookboek dat in november uitkomt. Deze gerechten vormen weer de basis voor het menu in ons pop-up restaurant, dat in december de deuren opent. Waar het restaurant de deuren opent, is nog niet bekend gemaakt.

DWDD

Begin dit jaar opende DWDD in het centrum van Amsterdam voor vier maanden een pop-up museum. Tien gasten van het programma richtten een deel van het Allard Pierson Museum in met werk uit de depots van tien grote musea in Nederland met als thema Verborgen Kunstenaars.

Reageer op dit artikel